Partnereink

 

Rólunk

Irodánkban és weboldalunkon saját szervezésű Koh Samui és thaiföldi utazásainkat kínáljuk, melyeket személyes tapasztalatok alapján állítottunk össze utasainknak. Egyéni elképzelések alapján bármilyen Koh Samui és thaiföldi utazást megszervezünk, hogy nyaralása felejthetetlen legyen.


Cégünk főbb tevékenységei:

- utazásszervezés és -közvetítés,
- repülőjegy értékesítés,
- szállás, transzfer és autóbérlés foglalása a világ bármely pontjára,
- céges utak, incentive utazások szervezése
- körutazás szervezése
- utasbiztosítások

2013 végén, több éves idegenforgalmi tapasztalattal a hátunk mögött döntöttünk egy Délkelet-Ázsiába történő utazásszervező iroda indításán ( Thaiturizmus Utazási Iroda Kft. ). Bár a cég fiatal, munkatársaink már több mint 12 éves utazási- és idegenforgalmi tapasztalattal rendelkeznek.

Felhasználva az elmúlt évek során megszerzett tapasztalatainkat, kiépített kapcsolatrendszereinket, megbízható ázsiai partnereinkkel alakítottuk ki a Thaiturizmus Utazási iroda kínálatát Thaiföldre, Kambodzsába és Vietnámba.
Minden munkatársunk jó ismerője ezeknek az országoknak, irodánk a Thaifölre történő utaztatások hazai specialistája. Csak olyan helyeket, szállodákat, programokat ajánlunk utasainknak, melyeket kollegáink már személyesen leellenőriztek. Ezen felül utasaink kérésének megfelelően egyéni utakat is összeállítunk Délkelet-Ázsiába.

© 2008-2020 Thaiturizmus Utazási Iroda Kft. | Rólunk | Elérhetőségek | Partner oldalak

Keresés indítása Tourism Association Of Koh Samui Bangkok Airways Thai Airways Samui Tourist Police Tourism in Thailand